Welkom in de Middeleeuwen!

De middeleeuwen waren roerige tijden waarin veel gebeurde. Het is de tijd van ridders en kastelen. De tijd van heksenvervolgingen en zware straffen. Maar ook de tijd van adel en boeren. Kortom een periode van meer dan 1000 jaar in onze geschiedenis waar veel over te vertellen en van te leren is.

Rond het thema de Middeleeuwen zijn in totaal 10 teksten geschreven. Alle teksten hebben een unieke inhoud en een eigen verwerking. Wel haken de teksten regelmatig in elkaar, zodat leerlingen hun kennis kunnen vergroten en bij een volgende les met de nodige voorkennis door kunnen gaan op het onderwerp. 

Bij een aantal lessen zijn ook woordenschatopdrachten te vinden. Zodat er voldoende kennis is om de tekst in te gaan en daarnaast zijn er ook suggesties voor lesoverstijgende verwerkingsopdrachten. Met dit lessenpakket leren leerlingen over de middeleeuwen. Ze werken aan hun begrijpend lezen vaardigheden en werken aan executieve functies, zoals planning en samenwerken. Wilt  u meer weten over de lessen, de teksten en de doelen? Download dan de algemene informatie hieronder.

Enthousiast?

Ben je enthousiast over Kennislezen of De Keuzekwekerij? Of wil je nog meer producten aanschaffen? Bestel ze dan in onze winkel.

Na succesvolle betaling van het product ontvang je een e-mail met gedetailleerde instructies voor het activeren van je account. Vul de vereiste informatie in en stuur het ingevulde document terug naar ons. Binnen 72 uur ontvang je een tweede e-mail met instructies waarmee je kunt inloggen op de website. Geen mail gehad? Kijk in uw spambox!

Belangrijk om te weten is dat alle abonnementen geldig zijn tot het einde van het lopende schooljaar. Ruim op tijd zal je een herinneringsmail ontvangen met de optie om je abonnement te verlengen. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je ervoor kiezen om je toegang te vernieuwen voordat het nieuwe schooljaar begint.

Veel plezier met het kweken van kennis!

Contact

Mijn Kenniskwekerij is nog volop in ontwikkeling. Heb je vragen, feedback of ben je enthousiast? Laat het ons weten!

Scroll to Top