We gaan feesten!!!

Feesten zijn verweven in de stof van onze samenlevingen, een spiegel van cultuur en geschiedenis. In deze 10 boeiende lessen zullen we samen op een ontdekkingsreis gaan, waarin we de oorsprong en evolutie van onze geliefde tradities en feesten verkennen. Van eeuwenoude rituelen tot moderne feesten, we duiken in de verhalen en symbolen van onze festiviteiten.

Leerlingen zullen begrijpen waarom deze vieringen zo belangrijk zijn, hoe ze onze identiteit weerspiegelen en waarom ze ons verbinden met degenen die voor ons kwamen.

Klaar om de geschiedenis van feesten te ontrafelen? De festiviteiten wachten op ons!

Bij een aantal lessen zijn ook woordenschatopdrachten te vinden. Zodat er voldoende kennis is om de tekst in te gaan. Met dit lessenpakket leren leerlingen over feesten. Ze werken aan hun begrijpend lezen vaardigheden en werken aan executieve functies, zoals planning en samenwerken. Wilt  u meer weten over de lessen, de teksten en de doelen? Download dan de algemene informatie hieronder.

Les 5

Eigen verhaal

Les 7

Les 8

Enthousiast?

Ben je enthousiast over Kennislezen of De Keuzekwekerij? Of wil je nog meer producten aanschaffen? Bestel ze dan in onze winkel.

Na succesvolle betaling van het product ontvang je een e-mail met gedetailleerde instructies voor het activeren van je account. Vul de vereiste informatie in en stuur het ingevulde document terug naar ons. Binnen 72 uur ontvang je een tweede e-mail met instructies waarmee je kunt inloggen op de website. Geen mail gehad? Kijk in uw spambox!

Belangrijk om te weten is dat alle abonnementen geldig zijn tot het einde van het lopende schooljaar. Ruim op tijd zal je een herinneringsmail ontvangen met de optie om je abonnement te verlengen. Zo ben je altijd op de hoogte en kun je ervoor kiezen om je toegang te vernieuwen voordat het nieuwe schooljaar begint.

Veel plezier met het kweken van kennis!

Contact

Mijn Kenniskwekerij is nog volop in ontwikkeling. Heb je vragen, feedback of ben je enthousiast? Laat het ons weten!

Scroll to Top